Онлайн інформування персоналу та кухні закладу про замовлення та статуси страв.

26.07.2024

Інформування про замовлення в ресторані, стан готовності страви, зміни в замовленні в телеграм

Ефективне інформування офіціантів, кур'єрів, адміністраторів та кухні закладу про замовлення та їх статуси є критично важливим для забезпечення високоякісного обслуговування клієнтів у ресторані. Завдяки сучасним технологіям, які присутні у платформі Eat Scan Pay, цей процес може бути значно спрощений та автоматизований. У цій статті ми розглянемо види повідомлень, які надсилаються офіціантам, кухні та адміністраторам, а також наведемо приклади таких повідомлень.

Види повідомлень та їх приклади

Автоматизовані повідомлення дозволяють уникнути багатьох проблем, пов'язаних з ручним передаванням інформації, таких як затримки, помилки або непорозуміння між персоналом. Завдяки цьому офіціанти можуть краще управляти своїм часом, зосереджуючись на наданні високоякісного сервісу, а кухня може ефективніше організовувати процес приготування страв.

Повідомлення про нове замовлення. Цей вид повідомлень інформує кухню про нове замовлення, яке надійшло від клієнта через QR-меню.

Нотифікація про нове замовлення в telegram bot

Повідомлення про нове замовлення з доставкою. Цей вид повідомлень інформує кухню та курʼєра про нове замовлення, яке надійшло від клієнта через QR-меню. В повідомленні йде інформація зі списком замовлених страв та інформація про клієнта для доставки замовлення.

Нотифікація про замовлення на доставку з використанням телеграм боту

Повідомлення про зміну статусу замовлення. Ці повідомлення інформують офіціантів та адміністраторів про поточний статус замовлення: початок приготування замовлення та сповіщення про готовність замовлення.

Зовнішній вигляд нотифікацій про внесення змін в замовленні.

Повідомлення про зміну статусу страви. Ці повідомлення інформують офіціантів та адміністраторів про поточний статус приготування страви.

Приклад роботи системи нотифікацій та KDS системи, що інформує про готовність страви офіціанта та адміністратора закладу

Повідомлення про виклик офіціанта або кальянщика. Клієнти можуть викликати офіціанта або кальянщика до столу за допомогою кнопки в QR онлайн-меню.

Приклад повідомлення від відвідувача про потребу підійти до столу офіціанту

Повідомлення про запит рахунку до столу. Гості можуть запросити рахунок до столу за допомогою кнопки в QR-меню онлайн.

Інформування працівників ресторану, кафе чи іншого закладу про запит рахунку з указанням зони та столу відвідувача.

Повідомлення про запит оплати рахунку. Гості можуть запросити сплату рахунку за замовлення за допомогою кнопки в QR меню обравши вид оплати.

Офіціант, адміністратор ресторану отримують нотифікацію про бажання відвідувачем оплатити замовлення в безконтактному меню.

Повідомлення про підтвердження оплати рахунку. Цей вид повідомлень для офіціантів та адміністраторів, тут вони можуть підтвердити оплату рахунку готівкою або терміналом яку здійснили гості закладу.

Офіціант, адміністратор кальянної підверджує оплату замовлення в безконактному, електронному, онлайн QR menu.

Важливість інформування персоналу

Платформа Eat Scan Pay надає можливість своєчасного і точного інформування персоналу про нові замовлення, зміни в статусах страв, готовність замовлень, запити на рахунок та інші важливі події. Це забезпечує швидке реагування на потреби клієнтів, мінімізує час очікування і сприяє підвищенню рівня задоволеності гостей.

Крім того, система Eat Scan Pay сприяє підвищенню прозорості та контролю за робочими процесами. Адміністратори отримують актуальну інформацію про стан замовлень і можуть оперативно втручатися у разі виникнення проблем або непередбачених ситуацій. Це допомагає підтримувати високий рівень обслуговування та оперативно реагувати на запити клієнтів.

Загалом, впровадження автоматизованої системи інформування про замовлення і статуси страв є важливим кроком на шляху до цифрової трансформації закладу громадського харчування. Використання платформи Eat Scan Pay дозволяє значно підвищити ефективність роботи персоналу, покращити обслуговування клієнтів і забезпечити стабільний розвиток бізнесу. Інвестуючи у сучасні технології, ви створюєте умови для довгострокового успіху вашого закладу і задоволення потреб найвибагливіших гостей.